Komitet Naukowy

Przedstawiamy Państwu Komitet Naukowy XXV Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności:

  1. prof. dr hab. Lesław Juszczak (UR Kraków)
  2. prof. dr hab. Joanna Kawa- Rygielska (UPWr Wrocław)
  3. prof. dr hab. Agnieszka Kita (UPWr Wrocław)
  4. prof. dr hab. Danuta Kołożyn- Krajewska (SGGW Warszawa)
  5. prof. dr hab. Małgorzata Nogala- Kałucka (UPP Poznań)
  6. prof. dr hab. Edward Pospiech (UPP Poznań)
  7. prof. dr hab. Tadeusz Sikora (UE Kraków)
  8. dr hab. inż. Anna Czubaszek, prof. UPWr (UPWr Wrocław)
  9. dr hab. Małgorzata Dżugan, prof. UR (UR Rzeszów)
  10. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska, prof. UPWr (UPWr Wrocław)
  11. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos, prof. UE (UE Wrocław)
  12. dr hab. inż. Katarzyna Marciniak- Łukasiak (SGGW Warszawa)
  13. dr hab. Dorota Piasecka- Kwiatkowska, prof. UPP (UPP Poznań)
Create your website at WordPress.com
Rozpocznij
%d blogerów lubi to: